Lớp 9

Trắc nghiệm tiếng Anh 9 Unit 2 (Có đáp án)

Trắc nghiệm tiếng Anh 9 Unit 2: City life là tài liệu vô cùng hữu ích mà THPT Nguyễn Đình Chiểu muốn giới thiệu đến bạn học sinh lớp 9 cùng tham khảo.

Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 9 Unit 2 bao gồm các dạng câu hỏi trắc nghiệm khách quan về City life có đáp án kèm theo. Qua đó giúp các em học sinh lớp 9 có thêm nhiều tư liệu tham khảo, trau dồi kiến thức để đạt kết quả cao trong các bài thi tới. Vậy sau đây là nội dung chi tiết trắc nghiệm tiếng Anh 9 Unit 2 mời các bạn cùng theo dõi và tải tại đây.

Bạn đang xem: Trắc nghiệm tiếng Anh 9 Unit 2 (Có đáp án)

Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 9 Unit 2

I. Find the words which has a different sound in the part underlined.

1. A. attraction B. artisan C. frame D. handicraft
2. A. drumhead B. illustration C. earplug D. drugstore
3. A. strip B. visual C. artistic D. remind
4. A. thread B. treat C. pleasure D. deadline
5. A. embroider B. preserve C. benefit D. effect

II. Choose the correct option A, B, C or D to complete the sentences.

1. Osaka has become one of the …………… “livable” city in Asia.

A. more

B. better

C. much

D. most

2. London is one of the largest cities in the world but its population is a lot …….. than Tokyo.

A. small

B. few

C. smaller

D. fewer

3. London is probably most famous for its museums, galleries, palaces and other sights, but it also includes a …………… range of peoples, cultures and religions than any other places.

A. greater

B. big

C. wide

D. wider

4. Ha Noi City now is …………. Than it was 10 years ago.

A. as large

B. more large

C. much larger

D. the largest

5. This river now is much less…………than before. People are aware of the environment and thay try to keep the river clean.

A. polluted

B. pollutes

C. polluting

D. pollution

6. When we were in Da Nang, we spent a lot of time …………… around and looking at the ancient temples, bridges and houses.

A. wander

B. wandering

C. wandered

D. wanders

7. On children Festival, the zoo is always …………. with people mainly children.

A. packed

B. had

C. contained

D. scored

8. You should take your shoes ………….. when you go into the temples.

A. up

B. in

C. off

D. on

9. When the doctor came in, he went ………….. all my test results and gave me a prescription.

A. out

B. over

C. in

D. of

10. A close friendship has grown…… between them. They help each other in the daily life.

A. in

B. out

C. of

D. up

III. Complete the following sentences, using double comparative.

1. It becomes …………………… to find a job. ( hard )

2. That hole in your pullover is getting …………………………… ( big )

3. As I waited for my interview, I became ……………………………. ( nervous )

4. As the day went on, the weather got ………………………………… ( bad )

5. As the conversation went on, he became …………………………………….. ( talkative )

IV. Complete each of the following sentences with a phrasal verb from the box. Change the form of the verbs if necessary.

apply for; cheer up; dress up; find out; get over;

go on; pull down; set up; take off; turn back;

1. We’ve ……………………… a really good restaurant near the central station.

2. You don’t need to …………………………. to go to the mail – jeans and a T – shirt are fine.

3. Professor Colin Evers………………………… a job at a famous university in Sydney.

4. We really can’t……………………. living like this – we’ll have to find a bigger house.

5. Mary was very unhappy last week, but she has …………………….. now.

6. You need to ………………….. your shoes before going inside the house.

7. They …………………….. the old cinema to build a new shopping mall.

8. A committee has been ………………………. to organise social events for the students.

9. It took me a few days to …………………….. my flu

10. The mountain climbers had to ……………………… because they were exhausted.

Đáp án trắc nghiệm tiếng Anh 9 Unit 2

I. Find the words which has a different sound in the part underlined.

1 – C;

2 – B;

3 – D;

4 – B;

5 – D;

II. Choose the correct option A, B, C or D to complete the sentences.

1 – D;

2 – C;

3 – D;

4 – C

5 – A;

6 – B

7 – A;

8 – C;

9 – B;

10 – D;

III. Complete the following sentences, using double comparative.

1 – harder and harder;

2 – bigger and bigger;

3 – more and more nervous;

4 – worse and worse;

5 – more and more talkative;

IV. Complete each of the following sentences with a phrasal verb from the box. Change the form of the verbs if necessary.

1. found out;

2. Dress up;

3. Applied for;

4. Go on;

5. Cheered up;

6. take off;

7. Pulled down;

8. Set up;

9. Get over;

10. Turn back;

Đăng bởi: THPT Nguyễn Đình Chiểu

Chuyên mục: Tài Liệu Lớp 9

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button

Bạn đang dùng trình chặn quảng cáo!

Bạn đang dùng trình chặn quảng cáo!